1. Home >
  2. Diensten
02-01-13

Diensten

Ons advies

Het BIOFA team staat gekend voor zijn uiterst gepersonaliseerd advies.

Vaak kunnen we, door het stellen van gerichte vragen, u al een heel stuk op weg helpen via telefoon of mail.

Wij beantwoorden zowel particulieren, professionelen als verkopers zo snel mogelijk.

Of het nu gaat om een inlichting over het zoeken van een verkooppunt of het geschikte product, het team van Biobat stelt al haar kennis en knowhow ter uwer beschikking.

De vele vragen die we dagelijks krijgen en de 25 jaar ervaring hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van tools ivm onze producten ( het opmaken van technische fiches, toepassingschemas, …) Ons doel is dan ook om de informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven.

Wij komen ook ter plaatsen voor het geven van informatie op professionele werven.

 

Onze particuliersprijzen

Eén van de vele belangrijke waarden van BIOFA is transparantie.

Dankzij de vele informatie die ter beschikking wordt gesteld, komt u niet voor verrassingen te staan. In de technische fiche vindt u de prijs voor elk artikel terug alsook het verbruik. U kunt dus rustig uitrekenen hoeveel verf u nodig heeft en wat het u gaat kosten. Dit stelt u tevens in staat om prijzen te vergelijken. Maak de vergelijking met een niet-natuurverf en u zult zien dat we concurrentieel zijn.

 

Onze informatie

BIOFA staat voor transparantie, op elk niveau. Biofa probeert u een maximum aan informatie te geven en dit op verschillende manieren:

 index van oorsprong: op elk etiket van een BIOFA product vindt u deze extra informatie terug. Deze index verwijst naar het percentage van oorsprong van de gebruikte grondstoffen.

 De pictogrammen vertellen u in één oogopslag iets over de toepassing, de gewenste temperatuur, droogtijd, verbruik, hoe te gebruiken en het reinigen van het gereedschap.

 

Op het etiket vindt u een korte beschrijving van hoe het product te gebruiken. De technische fiches, terug te vinden op deze website, vullen deze informatie aan.  

De volledig samenstelling van een product wordt er vermeld. Wij kennen hun oorsprong en hun effecten.

 

Catalogus en staaltjes.

In onze verdeelpunten vindt u een gratis catalogus die het ruime aanbod aan producten samenvat. Alsook staaltjes van tal wat producten die u de gelegenheid bieden een product eerst uit te testen

Zie het nieuws als RSS Nieuws Biofa

Index van oorsprong

Index van oorsprong

  De index van oorsprong voor natuurverven is
 
Zie berichten
 
Close